Meer informatie

"Ieder kind heeft het recht op leven. De overheid waarborgt zoveel mogelijk het overleven en de ontwikkeling van een kind." Art. 6 IVRK

Meer informatie

Hieronder treft u meer informatie over de kwaliteit van de dienstverlening en vindt u links naar websites van andere instanties waarop voor u nuttige informatie zou kunnen staan.

Kwaliteit

Cindy Nwosu volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen haar vakgebied. De Nederlandse Orde van Advocaten en de Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten vragen dat ook van hun leden. Daardoor blijft de juridische kennis op niveau en actueel. Vanaf 1998 is Cindy Nwosu eveneens werkzaam als docente Recht aan diverse opleidingsinstituten, waardoor zij goed in staat is de vaak ingewikkelde juridische kennis geduldig en op een duidelijke manier aan een ander over te brengen. In de praktijk helpt deze ervaring haar om u als cliënt goed te informeren. Ook uw inbreng als cliënt kan helpen de kwaliteit op niveau te houden of te verbeteren. Uw opmerkingen en suggesties zijn daarom meer dan welkom. Bent u toch niet tevreden? Meldt u het dan alstublieft, zodat in overleg naar een oplossing kan worden gezocht. De praktijk beschikt over een interne klachtenregeling, maar is ook aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.

Externe links

Hieronder treft een aantal links naar websites van andere organisaties waarop voor u nuttige informatie zou kunnen staan.

www.rechtsbijstand.nl Raad voor Rechtsbijstand
www.om.nl Openbaar Ministerie
www.rvdk.nl Raad voor de Kinderbescherming
www.advocatenorde.nl Nederlandse Orde van Advocaten
www.vnja.nl Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten